nedelja, 10. decembar 2017.

JKP „Gradske pijace” za petnaest minuta ostvarile prihod od 9.000.000 dinara od javne licitacije

JKP „Gradske pijace” za samo petnaest minuta ostvarile su prihod od devet miliona dinara na javnoj licitaciji za pet lokala i tezge na najpopularnijim beogradskim pijacama, koja je održana u Skupštini Opštine Vračar, saopštavaju iz „Gradskih pijaca”.

Nove zakupce dobili su svi ponuđeni lokali koji su se našli na petoj javnoj licitaciji u ovoj godini. Najveće interesovanje vladalo je za nove ekskluzivne lokale broj 222 i 223 na pijaci „Kalenić” duž Njegoševe ulice, koji su dostigli ukupnu licitacionu cenu u iznosu od 4,75 miliona dinara, zatim sledi lokal broj 46 na pijaci „Blok 44”, koji je dostigao cenu u iznosu od 450.000 dinara, dok su lokali 17 na pijaci „Zeleni venac” i lokal 22 na pijaci „Banjica” izlicitirani u ukupnom iznosu od 600.000 dinara.

Velika borba u nadmetanju bila je i za novu pijačnu opremu na pijaci „Vidikovac” gde su tezga i boks za prodaju robe široke potrošnje izlicitirani u ukupnom iznosu od 960.000 dinara, saopštavaju iz „Gradskih pijaca”. 

Na javnoj licitaciji zainteresovana lica imala su prilike da zakupe pijačnu opremu i na pijacama „Skadarlija”, TC „Novi Beograd”, „Blok 44”, „Zemun”, „Mirijevo”, „Zvezdara”, „Dušanovac”, „Banovo brdo”, „Vidikovac”, „Banjica”, „Gornja varoš”, „Miljakovac”, „Braće Jerković” i „Senjak”.